Aktiviteter

11 jan

ADHD-konference

Odeon, Odense C.
Socialstyrelsen inviterer til konference med fokus på indsatser, der kan øge mestringen i familier med ADHD. Vær med torsdag den 11. januar 2018 i Odense og få den nye nationale ADHD-handleplan med hjem.
17 jan

Videnkursus om opfølgning og det personrettede tilsyn

VIA, Prinsens Alle 2, 8800 Viborg
Kurset giver en indføring i de lovgivningsmæssige krav omkring opfølgning og det personrettet tilsyn, herunder forståelse for vigtigheden af at have en sagsbehandlingsskik, der sikrer, at opfølgning sker, når der er sagligt belæg og behov for det.
17 jan

Informationsmøde: Investering i efterværn

Edisonsvej 1, 5000 Odense C
Der inviteres til informationsmøde den 17. januar om ansøgningspuljen til investering i efterværn for perioden 2018-2020. Puljen udmeldes i januar og har ansøgningsfrist i marts 2018. Deltagelse i informationsmødet er gratis.
18 jan

Fyraftensmøde om ACT-metoden til borgere med psykiske vanskeligheder og samtidigt misbrug - Aarhus

Alkohol- og stofmisbrug | Psykiske vanskeligheder | Dokumenterede metoder voksne og handicap Olof Palmes Allé 20, 8200 Aarhus
Kom og lær af erfaringer og god praksis i arbejdet med ACT-metoden over for mennesker med psykiske vanskeligheder og samtidigt misbrug. Socialstyrelsen, Rambøll og VIVE afholder gratis fyraftensmøde den 18. januar 2018 i Aarhus.
19 jan

Introkursus til SØM

Socialstyrelsen, Edisonsvej 1, lokale SV52-1
Socialstyrelsen inviterer til introkursus for kommuner og andre kommende brugere af SØM. Kurserne afholdes i januar og februar 2018.
23 jan

Videnkursus om voksenansvar overfor anbragte børn og unge

UC Sjælland, Parkvej 190, 4700 Næstved
Har du styr på dine myndighedsopgaver efter den nye voksenansvarslov? Med dette kursus får du en grundig indføring i de nye regler, så du får redskaber til at træffe nødvendige myndighedsafgørelser efter voksenansvarsloven og som led i dit personrettede tilsyn bliver i stand til aktivt at forholde dig til, hvordan anbringelsesstedet mestrer sit voksenansvar.
23 jan

Videnkursus om udsatte børn og unges skolegang

UC Lillebælt, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M
Kurset giver viden om de lovgivningsmæssige rammer og forpligtelser i forhold til socialt udsatte børns skolegang, forskningsbaseret viden om fraværs- og motivationsforskningen samt konkrete eksempler på, hvordan vi styrker fokus på skolegang.
23 jan

Konference: FIT i Danmark – implementering og erfaringer

Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C
Socialstyrelsen og COK (Center for Offentlig Kompetenceudvikling) byder velkommen til en dag for alle, der arbejder med FIT (Feedback Informed Treatment) – eller overvejer at gøre det – og som er interesserede i at høre om brug og implementering af metametoden FIT
25 jan

Fyraftensmøde om ACT-metoden til borgere med psykiske vanskeligheder og samtidigt misbrug - København

Alkohol- og stofmisbrug | Psykiske vanskeligheder | Dokumenterede metoder voksne og handicap Hannemanns Alle 53, 2300 København S
Kom og lær af erfaringer og god praksis i arbejdet med ACT-metoden over for mennesker med psykiske vanskeligheder og samtidigt misbrug. Socialstyrelsen, Rambøll og VIVE afholder gratis fyraftensmøde den 25. januar 2018 i København.
29 jan

Videnkursus om introduktion til opsporing af udsatte børn og unge

VIA, Hedeager 2, 8200 Aarhus N
På kurset får du teoretisk og forskningsbaseret viden på området opsporing af udsatte børn og unge. Du bliver klædt på til at forstå, hvordan du i din praksis på systematisk vis kan bidrage til at spore indikatorer på mistrivsel og overgreb, og derudfra foretage en bekymringsafklaring – og evt. underretning.
Viser 1-10 af 32. Per side 10 20 30 100
1 / 2 / 3 / 4