Hjerneskade

Hjerneskade

Mere end 120.000 nulevende danskere har været indlagt med en sygdom eller efter en ulykke, der kan have givet dem en erhvervet hjerneskade og påvirket deres funktionsevne og livskvalitet. Omkring 75.000 har været ramt af enten en blodprop i hjernen eller en hjerneblødning, og knap 50.000 er blevet ramt af andre former for sygdomme eller ulykker.

På denne side finder du forskellig viden, der er relevant på hjerneskadeområdet, bl.a. oplysende artikler om apopleksi og traumatiske hjerneskader. Du kan desuden finde tal på hjerneskader samt læse faglige artikler om fx ældre og syn og hjerneskade. Alle artikler henviser til mere viden om emnet.

Om hjerneskade
Hjerneskader i tal

Aktuelt

SFI udgiver nyt litteraturstudie af handicap og beskæftigelse
En ny rapport fra SFI giver en oversigt over områder, hvor der er eller mangler systematisk forskningsbaseret viden om handicap og beskæftigelse.
Udsatte, Handicap |
Særforanstaltninger: Anbefalinger til praksis
Hvordan skaber man en god organisering af særforanstaltninger for borgere med et omfattende behov for støtte? En ny udgivelse fra Socialstyrelsen giver inspiration og konkrete anbefalinger til praksis.
Handicap |
Designprojekt skaber nye relationer for borgere med handicap
En gruppe borgere med omfattende funktionsnedsættelser har fået flere relationer via et designprojekt. Det viser den afsluttende evaluering af projektet, der fik KLs innovationspris 2013.
 
 
OM SOCIALSTYRELSEN


Socialstyrelsen

Edisonsvej 18. 1.
5000 Odense C
telefon.: 72 42 37 00,
E-mail: info@socialstyrelsen.dk
EAN-nr.: 5798000354838
CVR-nr.: 26144698

RSS