Forside > Voksne > Prostitution > Anonym rådgivning

Anonym rådgivning til borgere i prostitution

Når du sælger sex, kan du blive i tvivl, og der kan opstå forskellige problemer, hvor du har brug for faglig rådgivning. Kompetencecenter Prostitution giver professionel socialfaglig rådgivning og information til borgere i prostitution.

Har du spørgsmål om dine rettigheder, eller har du problemer, der skyldes prostitution, så giver vi i Kompetencecenter Prostitution anonym og faglig rådgivning og information. Vi tilbyder anonym rådgivning uanset, hvor du bor, og hvad det er for råd og vejledning, du søger. 

Kontakt til Kompetencecenter Prostitution

Du kan ringe til kompetencecentrets hotline mandag til fredag kl. 10.00-16.00 på tlf. 72 40 63 00

Eller du kan henvende dig skriftligt døgnet rundt

Dobbeltliv

I Kompetencecenter Prostitution kender vi de problemer du kan få, når du kun har fortalt få, eller ingen, at du sælger sex. Vi ved, hvad det betyder, når du skal skjule, at du sælger sex. Kontakt os for at få information og rådgivning.

Problemer med dobbeltliv

Alternativer til prostitution

Hvis du sælger sex og har svært ved at se et reelt alternativ eller fx har svært ved at få taget hul på en uddannelse, så kan vi hjælpe dig med at danne et overblik over dine muligheder eller med at få kontakt til dem, som du har brug for at snakke med for at komme i gang.

Alternativ til prostitution

 

Sidst opdateret 09/04 2019