Forside > Voksne > Civilsamfund > Konferencer om frivillighed > Frivillighed 2018 – Engagement i lokale fællesskaber

Frivillighed 2018 – Engagement i lokale fællesskaber

For fjerde år i træk inviterer Socialstyrelsen, Center for Frivilligt Socialt Arbejde og COK til den nationale konference om frivillighed.

Konference den 26. september 2018 i Rådhushallen i Aarhus.

I anledning af, at Aarhus er Europæisk Frivillighovedstad i 2018, afholder vi konferencen i Aarhus Rådhus’ berømte rådhussal. Borgmester Jacob Bundsgaard byder velkommen til konferencen og fortæller om tiltagene i Aarhus. Efter frokost vil han komme nærmere ind på temaer og pointer fra bogen ”Rodskud” fra 2017, som han er medforfatter til.

Endvidere er ph.d. fra Holland, Cees Van der Bos, bekræftet som oplægsholder. Han er Hollands ”grand old man”, når det handler om udviklingen af civilsamfundet, som han har beskæftiget sig med siden 1970’erne. Hans ph.d. har titlen “Using volunteering infrastructure to build civil society”.

Det endelige program annonceres på arrangørernes hjemmeside i løbet af foråret. Du kan også følge med i parternes nyhedsbreve, hvor vi informerer om tilmelding, og hvor du kan finde praktiske oplysninger.

Målgruppen for konferencen er primært kommunale og regionale ledere og fagpersoner, der arbejder med frivillige og frivillighed.

Sidst opdateret 17/04 2018