Gå til indhold
Forside > VISO > VISO-konferencen 2021

VISO-konference 2021

VISO-konferencen afholdes den 7. december 2021. Konferencen er udsolgt.

To markante oplæg i plenum og 14 videnssessioner om aktuelle socialfaglige emner er på programmet den 7. december på Nyborg Strand, når VISO holder sin årlige konference. Temaet er denne gang; ”Viden om det specialiserede social- og specialundervisningsområde”

Konferencens første hovedoplægsholder er Per Isdal som er autoriseret psykolog og psykoterapeut. Med oplægget vil han sætte fokus på medfølelsens pris – når fagprofessionelle er inficeret af vold ved sekundær traumatisering, medfølelse, træthed og udbrændthed.

Konferencens anden hovedoplægsholder er Bo Hejlskov Elvèn som er uddannet psykolog og har udgivet flere fagbøger om problemskabende adfærd, Low Aroulsal og afstemt pædagogik. Han vil tale om, håndtering af problemskabende adfærd. 

Temaerne på videnssessionerne

De 14 videnssessioner spænder over en bred vifte af emner og målgrupper og sætter bl.a. fokus på VISO-specialisters erfaringer med en vidensbaseret, tværfaglig og helhedsorienteret tilgang i arbejdet med borgerne.

Se hele programmet her

Praktiske oplysninger

Konferencen holdes på Nyborg Strand og henvender sig til ledere og fagpersoner i kommunale forvaltninger, kommunale, regionale og private botilbud, brugerorganisationer samt handicap- og udsatteråd.

Pris: 1.900 kr.

OBS! VISO-konferencen er udsolgt. 

Se klip fra VISO-konferencen

Hør deltagere fra 2019 fortælle om deres erfaringer på VISO-konferencen og se klip fra nogle af de mange gode oplæg:

Se videoen i stor version her (YouTube)

Hør også VISO-specialist Christina Gundgaard Pedersen, fra Sølund fortælle om deres videnssession om neuroaffektiv pædagogik for mennesker med funktionsnedsættelse – helhedsorienteret og individuelt tilpasset udredning og rådgivning fra VISO-konferencen 2019:

Se videoen i stor version (YouTube)

Sidst opdateret 19/11 2021