VISO-konferencen 2016

Socialstyrelsen afholdte den 6. december sin årlige VISO-konference på Hotel Nyborg Strand for fagfolk og ledere på det sociale område.

Konferencens program

Konferencen bød på tre hovedoplæg og 14 videnssessioner.

Hovedoplæg ved Hanne Kathrine Krogstrup

Første hovedoplæg blev præsenteret af Hanne Kathrine Krogstrup, professor ved Institut for Læring og Filosofi ved Aalborg Universitet, der fortalte om nye veje til vidensbaseret socialt arbejde.

Hovedoplæg ved Hanne Kathrine Krogstrup

Hovedoplæg ved Peter Thybo

Formiddagens andet hovedoplæg blev præsenteret af sundhedsinnovator og fysioterapeut Peter Thybo, der fortalte om modellen Det Dobbelte KRAM.

Hovedoplæg ved Peter Thybo

Hovedoplæg ved Barbara Hoff Esbjørn

Eftermiddagens hovedoplæg blev holdt af Barbara Hoff Esbjørn, professor ved Københavns Universitet, der fortalte om forebyggelse og behandling af angst i barndommen.

Hovedoplæg ved Barbara Hoff Esbjørn

Videnssessioner

Dagen bød desuden på 14 videnssessioner med et bredt udvalg af aktuelle temaer, der gav deltagere viden og redskaber til brug i det daglige sociale arbejde og inden for specialundervisningen.

Se programmet for den afholdte konferencedag her:

Program for VISO-konferencen 2016 (pdf)

App

Som et nyt tiltag på årets konference, kunne VISO-konferencens app downloades til iPhone, Android-smartphone eller tablet. Foruden et overblik over dagens program fik deltagerne adgang til at stille spørgsmål til oplægsholdere og kommunikere med andre deltagere, samt give deres mening til kende om konferencen.

Udstillingsområde

VISO præsenterede som noget nyt i år et udstillingsområde, hvor deltagerne kunne møde en bred vifte af repræsentanter fra det specialiserede socialområde. Her var der mulighed for at finde inspiration og skabe dialog.

Sidst opdateret 20/12 2016