Udbud af VISO-ydelser på voksenområdet

Hold dig orienteret om kommende udbud i VISO-regi her på siden. Udbudsmateriale til voksenområdet er nu tilgængeligt.

Socialstyrelsen udbyder sine VISO-ydelser om specialrådgivning og udredning på voksenområdet. Socialstyrelsen har desuden option på køb af vidensydelser. Ydelserne på voksenområdet udbydes for perioden 1. maj 2018 - 30. april 2022. Tilbudsfristen er 4. december 2017 kl. 12. Udbudsmaterialet til voksenområdet er nu tilgængeligt i et digitalt udbudssystem.

Link til udbudsmateriale i det digitale udbudssystem

Udbudsmaterialet findes udelukkende i det digitale udbudssystem, og al aktivitet vedrørende udbuddet (herunder spørgsmål og svar) sker via dette system. 

I forlængelse af offentliggørelsen afholder VISO et informationsmøde fredag den 3. november 2017 kl. 10-12 i kongres- og kulturhuset Odeon i Odense. Du kan tilmelde dig dette informationsmøde frem til d. 30. oktober 2017.

Tilmelding til informationsmødet

Vi livestreamer informationsmødet den 3. november via AV Center.

Gå til livestreamningen hos AV Center

Læs mere om VISO og VISOs ydelser

Se også Socialstyrelsens udbudsside 

Ydelser med en anden karakter end de traditionelle VISO-ydelser vil først blive udbudt på et senere tidspunkt. Det gælder fx vedvarende og/eller livsvarige specialrådgivningsforløb til døvblindefødte og døvblindeblevne voksne.

VISO forventer desuden at kunne annoncere et fælles udbud på børn- og ungeområdet samt specialundervisningsområdet i 1. halvdel af 2019.

VISO informerer løbende mere generelt om de kommende udbud her på siden.

Socialstyrelsens kontrakter med VISO-leverandører er omfattet af det såkaldte light-regime i udbudsloven. Nye kontrakter skal som følge heraf gradvist udbydes og indgås i overensstemmelse med disse regler. Leverandører, som leverer specialrådgivning og udredning for VISO, vil derfor fremover blive valgt via en udbudsproces.

Siden er opdateret og udvidet den 13. oktober 2017 med flere oplysninger om indholdet af udbuddet, link til digitalt udbudssystem m.v.

Sidst opdateret 13/10 2017