Forside > VISO > Udbud i VISO

Udbud af VISO-ydelser

På denne side kan du holde dig orienteret om udbud i VISO, hvor både aktuelle og kommende udbud annonceres.

I de følgende afsnit præsenteres kommende udbud i VISO. Du kan også holde øje med med hjemmeside og nyhedsmail fra Socialstyrelsen for mere information om VISOs udbud.

Udbud på børne, unge og specialundervisningsområdet

VISO udbyder nu kontrakter vedr. specialrådgivning og udredning på børn, unge og specialundervisningsområdet. Tilbudsfristen er den 25. november 2019 kl. 12.  

Få yderligere oplysninger om udbuddet

VISO har d. 9. oktober kl. 10-12 afholdt et informationsmøde om udbudsmaterialet. Der blev livestreamet fra mødet, og optagelsen kan ses via kommunikationsmodulet i EU-Supply.

Hent powerpoint fra oplæg på informationsmødet 

Man skal logge sig på som bruger for at kunne se udbudsmateriale og optagelse fra informationsmøde. EU-Supply Support kan kontaktes på telefon 70 20 80 14, hvis der er brug for teknisk assistance.

Specialrådgivning vedrørende adoption uden samtykke udbydes senere.

Udbud af supplerende kontrakter på dele af voksenområdet

VISO udbyder nu supplerende delkontrakter vedr. specialrådgivning og udredning på udvalgte dele af voksenområdet: Erhvervet hjerneskade, medfødt hjerneskade, autismespektrumforstyrrelse, demens samt udviklingshæmning. Tilbudsfristen er 30. september 2019.  

Få yderligere oplysninger om udbuddet

Efterspørgslen på VISOs ydelser gør, at VISO har brug for mere leverandørkapacitet. De kommende udbud på voksenområdet betyder supplering – og ikke udskiftning af – det aktuelle leverandørnetværk på disse delkontrakter. Leverandører, der allerede har en kontrakt med VISO på de nævnte områder, behøver derfor ikke at gøre noget, da deres kontrakter fortsætter uændret.

Udbud på døvblindeområdet

Livsvarige specialrådgivningsforløb til døvblindefødte og døvblindeblevne udbydes senere.

Sidst opdateret 10/10 2019