Gå til indhold
Forside > VISO > Til VISO-leverandører > Nyheder > Nyheder 2022 > VISO lancerer ny podcastserie

VISO lancerer ny podcastserie

Hvordan får man børn med autisme og skolevægring tilbage i skole? Og hvad er de vigtigste opmærksomhedspunkter i svære anbringelsessager med børn og unge? Disse spørgsmål og mange flere kan du få svar på i podcastserien ’Viden fra VISO’, når VISO lancerer sin første podcastserie.

Første afsnit i serien handler om, hvad VISO er og hvilke ydelser VISO udbyder. Her kan man også høre kommunale fagpersoner fortælle om betydningen af at have deltaget i VISO-forløb – både for dem i deres arbejde og borgere, rådgivningen har omhandlet. 

I de resterende tre afsnit kan man blandt andet høre en forsker fra VIVE, en ekstern konsulent fra Pihl Inklusive og VISO-specialister fortælle om resultater fra udvalgte udviklings- og vidensprojekter i VISO.

Om lanceringen af podcastserien siger kontorchef i VISO, Anja Mangelsen: ”Nu kommer VISO med sin første podcastserie, som på en ny måde formidler noget af den viden om det mest specialiserede socialområde, der ligger i VISO. Vi har været spændt på at lancere serien, og vi håber, at serien kan bidrage til, at denne viden kommer ud at leve”.

De fire afsnit i serien ’Viden fra VISO’ har overskrifterne:

  1. Hvad er VISO?
  2. Svære anbringelsessager
  3. Børn med autisme og bekymrende skolefravær
  4. Udviklingshæmning og udadreagerende adfærd

Hvert afsnit varer ca. 20 minutter. ’Viden fra VISO’ udgives af VISO og er produceret af podcastbureauet Kontekst & Lyd.

Tanken bag podcastserien er at videreformidle viden om og fra VISO på en enkel og målrettet måde til gavn for relevante modtagere på området, så del endelig podcastene med dem, I tænker kunne være interesseret i at blive klogere på nogle af ovenstående emner!

Lyt til podcastserien

Sidst opdateret 19/05 2022