Gå til indhold
Forside > VISO > Til VISO-leverandører > Nyheder > Nyheder 2022 > Tilmelding til VISO-konferencen

Tilmelding til årets VISO-konference åbner snart og det endelige program offentliggøres

Nu er der ikke længe til årets VISO-konference åbner for tilmelding. Så tag fat i dine kolleger og sikre jer en plads, når tilmeldingen d. 15. september åbner.

Tilmeldingen til årets VISO-konference åbner 15. september her. Konferencen finder sted d. 6. december 2022 på Hotel Nyborg Strand. Dagens program lægger op til faglige oplevelser, oplæg og drøftelser. Programmet offentliggøres i forbindelse med, at tilmeldingen åbner.

Det kan du opleve på VISO-konferencen

Konferencens første hovedoplægsholder Dorthe Birkmose vil fortælle om, hvordan vi i en professionel sammenhæng hjælper et andet menneske videre med dets motivation.

Om eftermiddagen vil Søren Engelsen afholde konferencens andet hovedoplæg, der handler om, hvordan vi kan arbejde med etik i arbejdet med mennesker.

Derudover kan I høre om aktuelle socialfaglige temaer på de 14 videnssessioner. Videnssessionerne omhandler blandt andet børn med traumer, voksne med udviklingshæmning og misbrug samt børn og unge med skolefravær.

Praktiske oplysninger

Konferencen afholdes på Hotel Nyborg Strand og henvender sig til ledere og fagpersoner i kommunale forvaltninger, kommunale, regionale og private botilbud, brugerorganisationer samt handicap- og udsatteråd.

Hvis I ønsker en stand på konferencen, skal I senest d. 13. oktober skrive en mail til fuldmægtig Freja Mokkelbost på: frmo@socialstyrelsen.dk.

Sidst opdateret 02/09 2022