Gå til indhold
Forside > VISO > Til VISO-leverandører > Nyheder > Nyheder 2021 > Tilmelding til VISO-konferencen 2021

Tilmelding af stande til VISO-konferencen 2021

Vær med, når VISO afholder sin årlige konference den 7. december 2021 på Nyborg Strand.

Vær med, når VISO afholder sin årlige konference den 7. december 2021 på Nyborg Strand. 

Dette års tema er Viden om det specialiserede social- og specialundervisningsområde, hvor autoriseret psykolog og psykoterapeut, Per Isdal, og psykolog og forfatter, Bo Hejlskov Elvén, er hovedoplægsholdere. De vil fortælle om henholdsvis medfølelsens pris og håndtering af problemskabende adfærd. 

Ud over hovedoplægsholderne kan du se frem til en række spændende videnssessioner. Hør blandt andet psykolog, Käte Froms, oplæg om børn med angst eller få indsigt i viden og metoder om udadreagerende adfærd hos mennesker med udviklingshæmning hos specialpædagogisk konsulent, Eva Holtermann Nielsen, og psykologisk konsulent, Christina Gundgaard Pedersen. 

Læs mere om konferencens indhold og tilmeld til dig her 

Ønsker I en stand på VISO-konferencen?

Årets VISO-konference løber af stablen d. 7. december 2021, og i den forbindelse efterspørger vi standdeltagere. Hvis I har ønske om at få en stand, så er fristen for at sende et tilbud d. 15. oktober 2021. Prisen er 7000 kr. inkl. en medarbejder. 

For at komme i betragtning til en stand på konferencen, bedes I sende et par linjer om indholdet til Jeanette Sandberg Sørensen på jsas@socialstyrelsen.dk. I vil få svar kort tid efter d. 15. oktober. 

 

Sidst opdateret 04/10 2021