Gå til indhold
Forside > VISO > Til VISO-leverandører > Nyheder > Nyheder 2020 > Restriktioner i syv nordjyske kommuner

Restriktioner i syv nordjyske kommuner

Læs, hvad de skærpede restriktioner i syv nordjyske kommuner betyder for VISOs rådgivning.

I er sikkert alle bevidste om de supplerende restriktioner, som er meldt ud for en række kommuner i Nordjylland (Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø kommuner). Det medfører, at I som VISO-specialister ikke må deltage i fysiske møder hverken i eller med medarbejdere eller borgere fra de pågældende kommuner. Det gælder også, hvis det er VISO-specialisten, der bor eller arbejder i de pågældende kommuner.

Tag derfor hurtigst muligt kontakt til henvender eller modtager af jeres rådgivning, så I kan aftale, hvordan de planlagte aktiviteter kan gennemføres telefonisk eller virtuelt. Husk at opdatere sagshistorik i hver enkelt af jeres igangværende eller planlagte VISO-opgaver. Beskriv de (alternative) aktiviteter, som nu er sat i gang for at imødekomme behovet for rådgivning eller notér, hvis modtager har vurderet, at hele eller dele af VISO-arbejdet må sættes på standby eller flyttes til et andet tidspunkt.

Hvis det bliver vanskeligt at nå de disponerede aktiviteter i indeværende år, så husk at flytte aktiviteten til 2021.

Som altid - send gerne en mail til leverandorteamviso@socialstyrelsen.dk eller tag fat i den VISO-konsulent, som er tilknyttet den konkrete opgave, hvis I har brug for mere information.

Det er vigtigt, at denne mail distribueres videre ud til alle specialister, herunder underleverandører.

Læs mere om restriktionerne på Social- og Indenrigsministeriets hjemmeside. 

Sidst opdateret 09/11 2020