Forside > VISO > Til VISO-leverandører > Introduktionsforløb og kurser til VISO-specialister

Introduktionsforløb og kurser til VISO-specialister

I VISO er der udviklet et særligt introduktionsforløb for nye VISO-specialister. I dette forløb tilbydes særlig sparring til nye specialister og kurser til både nye og erfarne specialister og administrativt personale om bl.a. sagsprocessen i VISO, VISO-specialistrollen og VISOs administrative system (VIAS).

Alle nye VISO-leverandører tilbydes et særligt introduktionsforløb, der består af et introduktionsmøde, udpegning af en kontaktperson i VISO og særlig sparring i de første par VISO-sager. Endvidere udbydes en række kurser til både nye og erfarne specialister og administrativt personer om bl.a. sagsprocessen i VISO, håndtering af VISO-specialistrollen og VIAS.

Målet med introduktionsforløbet er, at nye og erfarne specialister kvalificeres til at varetage opgaver for VISO, hvad angår færdigheder i VIAS, håndtering af sagsprocessen og viden om VISOs kultur og forventninger ift. at varetage specialistrollen i VISO-regi. Endvidere er målet, at administrativt personale kvalificeres til at varetage de forskellige administrative funktioner i VIAS.

På nedenstående link finder du datoer for kurserne:

Aflysning af introduktionskurser i VISO

Grundet udbud i VISO voksne ser vi os nødsaget til at aflyse allerede planlagte introduktionskurser, undtagen kurset ”Specifikt VIAS kursus” den 8. marts og 5. april såfremt der er nok deltagere.

Udbuddet vil betyde en revurdering af indholdet på de forskellige kurser, som vi skal have ajourført, før kurserne afholdes igen.

Efter den 15. marts 2018, vil der blive udmeldt datoer for fremtidige introduktionskurser!

Løbende opdatering vil ske via vores nyhedsmail og her på siden.

Kurser

Læs mere om introduktionsforløbet og kurserne (pdf)

Tegning af landskab

Sidst opdateret 14/02 2018