Forside > VISO > Til VISO-leverandører > Introduktionsforløb og kurser til VISO-specialister

Introduktionsforløb og kurser til VISO-specialister

I VISO er der udviklet et særligt introduktionsforløb for nye VISO-specialister. I dette forløb tilbydes særlig sparring til nye specialister og kurser til både nye og erfarne specialister og administrativt personale om bl.a. sagsprocessen i VISO, VISO-specialistrollen og VISOs administrative system (VIAS).

Alle nye VISO-leverandører tilbydes et særligt introduktionsforløb, der består af fem kurser, særlig sparring i de første VISO-sager samt udpegning af en kontaktperson i VISO. Endvidere udbydes en række kurser til både nye og erfarne specialister og administrativt personer om bl.a. sagsprocessen i VISO, håndtering af VISO-specialistrollen og VIAS.

Målet med introduktionsforløbet er, at nye og erfarne specialister kvalificeres til at varetage opgaver for VISO, hvad angår færdigheder i VIAS, håndtering af sagsprocessen og viden om VISOs kultur og forventninger ift. at varetage specialistrollen i VISO-regi. Endvidere er målet, at administrativt personale kvalificeres til at varetage de forskellige administrative funktioner i VIAS.

På nedenstående link finder du datoer for kurserne:

Kurser

Læs mere om introduktionsforløbet og kurserne (pdf)

Tegning af landskab

Sidst opdateret 02/05 2018