Forside > VISO > Kontakt VISO

Kontakt VISO

Du kan som fagperson eller borger kontakte VISO via telefon, mail eller henvendelsesskema. Vær dog obs på, at coronavirus/COVID-19 kan påvirke mulighederne for rådgivning.

En stor del af Danmark lukker nu ned. Mange af VISOs opgaver vedrører målgrupper, som er særligt udsatte, og der vil fortsat være brug for VISOs indsatser. Det er derfor som altid muligt at kontakte VISO enten på telefon eller via mail. Man kan dog opleve lidt længere svartider, når man ringer til VISO.

Med udgangspunkt i de retningslinjer, som myndighederne løbende udmelder, vil vi i samarbejde med vores leverandører løbende overveje nøje og tage stilling til i hvilket omfang, der fortsat kan leveres rådgivning mv. til VISOs målgrupper. I forhold til igangværende og planlagte VISO-opgaver vil VISO-leverandørerne tage kontakt til henvender for at aftale nærmere omkring de videre forløb, herunder om dele af de planlagte aktiviteter kan gennemføres på anden vis (fx i form af telefonrådgivning, skriftlig tilbagemelding el. lign.). Eller om det er nødvendigt helt at aflyse aktiviteter og flytte disse til et andet tidspunkt.

Kontakt VISO på telefon: 72 42 40 00 eller send en mail til viso@socialstyrelsen.dk eller leverandorteamviso@socialstyrelsen.dk

Send mail, hvis du har generelle spørgsmål

Ønsker du som fagperson eller borger at kontakte VISO med generelle spørgsmål, kan du sende os en mail på . Vi gør opmærksom på, at denne mail ikke er en sikkermail. 

Brug skema, hvis du ønsker et rådgivningsforløb

Ønsker du som fagperson eller borger et rådgivningsforløb hos VISO, skal du sende os et henvendelsesskema. 

Hent henvendelsesskema i nedenstående links.

Fold alle teksterne ud eller ind

Henvendelsesskema for fagpersoner

Online henvendelsesskema (både enkelt- og gruppeforløb)

Ved at bruge det online henvendelsesskema vil VISO have mulighed for at behandle din sag hurtigt. Vælger du en af nedenstående henvendelsesskemaer må du beregne lidt længere sagstid. 

Henvendelsesskema til enkeltforløb

Henvendelsesskema til gruppeforløb

Du skal sende henvendelsesskemaet til VISOs sikre postkasse. Når du sender henvendelsesskemaet, skal du bruge din medarbejdersignatur i NemID Erhverv

Alternativt kan du sende henvendelsesskemaet til sikkermail.viso@socialstyrelsen.dk

Henvendelsesskema for borgere

Når du har udfyldt henvendelsesskemaet, skal du sende det til VISO via sikkermail (kræver NemID). 

Har du ikke NemID, kan du sende henvendelsesskemaet via denne formular

Sidst opdateret 24/03 2020