2022
|
Kriminalitet
Håndbogen er et opslagsværk, der primært henvender sig til sagsbehandlere og koordinatorer samt andre fagprofessionelle, der arbejder med unge i ungdomssanktionen.
2021
|
Anbringelse,
Kriminalitet
Evalueringen beskriver bl.a. målgruppen og rammerne for indsatsen på de delvis lukkede afdelinger. Personalet vurderer, at institutionstypens særlige beføjelser bidrager til at fastholde de unge i socialpædagogisk behandling. De unge har dog også efter anbringelsen svære problemer.
2021
|
Anbringelse,
Efteruddannelse,
Kriminalitet
Socialstyrelsen har på baggrund af spørgeskemaer, telefoninterviews og ekspertvurderinger gennemført en undersøgelse af behovet for yderligere ydre sikkerhed og opkvalificerende efteruddannelse af personalet på sikrede og delvis lukkede institutioner.
2020
|
ADHD,
Kriminalitet
I perioden 2016-2019 har Socialstyrelsen og Direktoratet for Kriminalforsorg sammen gennemført satspuljeprojektet ”Resocialisering af indsatte og tilsynsklienter med opmærksomhedsforstyrrelse”. Inspirationsmaterialet opsamler de væsentligste erfaringer fra projektet og kommer med anbefalinger til det videre arbejde med målgruppen.
2020
|
Anbringelse,
Kriminalitet
Rapporten beskriver de foreløbige resultater af en evaluering af behandlingsprogrammet MultifunC. I rapporten er der særligt fokus på både effekten af behandlingen for de udsatte unge og på de unges, forældrenes og medarbejdernes perspektiver på behandlingsindsatsen.
2019
|
Efterværn,
Kriminalitet,
Sagsbehandling
Pjecen beskriver, hvad man skal være opmærksom på i vurderingen af, om en ung er i personkredsen for efterværn. Udgivelsen henvender sig til sagsbehandlere og ledere på området.
2019
|
Kriminalitet,
Forebyggelse og tidlig indsats
Udgivelsen er en kortlægning af målgruppen for den kommende SSP-uddannelse. Kortlægningen beskriver alene SSP-samarbejdet i kommunerne. 91 kommuner har deltaget i undersøgelsen.
2019
|
Kriminalitet,
Om socialstyrelsens viden
Omkostningsvurderingen viser de forventede omkostninger ved opstart og drift af Den Korte Snor. Beregningen er foretaget i Socialstyrelsens omkostningsmodel og kan bruges som input til en budgetøkonomisk analyse i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM).
2018
|
Dokumenterede metoder børn og unge,
Forebyggelse,
Kriminalitet,
Om socialstyrelsens viden
Omkostningsvurderingen viser de forventede omkostninger ved opstart og drift af processuelle netværksmøder. Beregningen er foretaget i Socialstyrelsens omkostningsmodel og kan bruges som input til en budgetøkonomisk analyse i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM).
2018
|
Kriminalitet,
Forebyggelse,
Om socialstyrelsens viden
Omkostningsvurderingen viser de forventede omkostninger ved opstart og drift af ’Alle de andre gør det’. Beregningen er foretaget i Socialstyrelsens omkostningsmodel.
Viser 1-10 af 54.
Per side
10
20
30
100