Gå til indhold

Ansøg om rådgivningsforløb

Socialstyrelsen tilbyder i samarbejde med Rambøll rådgivningsforløb om Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM. Der er ansøgningsfrist for næste runde 25. maj 2020 kl. 12.

Kommuner kan søge om gratis rådgivning i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM. Frem til 2021 gennemføres to ansøgningsrunder om deltagelse i rådgivningsforløb. Forløbene gennemføres i samarbejde med Rambøll.

Den første runde rådgivning startede op i efteråret 2019. Her deltager 3 kommuner: Aarhus, Ikast-Brande og Vesthimmerland.

Den anden og sidste runde af rådgivningsforløb er planlagt til at starte op i efteråret 2020. I denne runde tilbydes rådgivning for op til 5 kommuner.

Sådan ansøges om rådgivningsforløb

Kommunerne udvælges på baggrund af deres motiverede ansøgning. Der skal benyttes et særligt ansøgningsskema.

Ansøgningsskema til rådgivningsforløb om SØM (Word-fil)

Ansøgningen sendes til somraadgivning@ramboll.com. Ansøgningen skal være indleveret senest den 25. maj 2020, kl. 12.00. Tildelingen af rådgivningsforløbene finder sted i juni 2020. Herefter kontaktes de udvalgte kommuner for en drøftelse af den videre proces. Kommuner, der deltager i den anden runde rådgivning, vil blive del af et brugernetværk, som består af deltagende kommuner på tværs af de to runder.

Informationsmøder

Der har den 16. og 23. april været afholdt online informationsmøder. Slides fra informationsmøderne hentes via nedenstående link:

Slides fra informationsmøder

Spørgsmål og kontakt

Spørgsmål til ansøgning, deltagelse i et rådgivningsforløb eller informationsmøde, kan rettes til:

eller

Sidst opdateret 29/04 2020