Gå til indhold
Forside > Tværgående områder > Om Socialstyrelsens viden > SØM og analyser > SØM > Erfaringsdatabase > Erfaringsopsamling - Rådgivningsforløb for SØM

Erfaringsopsamling - Rådgivningsforløb for SØM

Erfaringer fra rådgivningsforløb i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM) fra 2019-2021 viser, at modellen skaber en fælles forståelse af og et fælles sprog for arbejdet med sociale investeringer på tværs af fagligheder og organisation. SØM understøtter derved sociale investeringer i kommunerne.

MÅLGRUPPE

Alle målgrupper i SØM

I perioden 2019-2021 har Rambøll på vegne af Socialstyrelsen faciliteret skræddersyede rådgivningsforløb i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM). Det har resulteret i en erfaringsopsamling, som du kan tilgå via dette link:

Gå til udgivelsen "Rådgivningsforløb om Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM) – Erfaringsopsamling"

I tillæg til erfaringsopsamlingen er der udarbejdet en række anvendelsesorienterede guides til kommunale ledere og medarbejdere med gode refleksionsspørgsmål til, hvordan man kan implementere SØM i ens organisation, og hvordan man kan arbejde med konkrete SØM-beregninger. Disse guides kan også tilgås vis linket ovenfor.

Om materialet


KONTAKT

Udgiver: Socialstyrelsen
support@socialstyrelsen.dk

AKTØR

Rambøll Management Consulting

AKTØRTYPE

Øvrige

MATERIALETYPE

  • Øvrigt materiale

UDARBEJDET

29/04 2022