Superbrugerseminar

Socialstyrelsen har i 2014 og 2015 afholdt nationale superbrugerseminarer for VUM-superbrugere, samt konsulenter og ledere der har ansvar for brugen og implementeringen af VUM i kommunerne.

Superbrugerseminar i 2015

Den 6. maj 2015 afholdt Socialstyrelsen superbrugerseminar. Dagen bød på to inspirerende oplæg, der på hver deres måde satte fokus på potentialer.

Ph.d. Justine Grønbæk Pors gav sit forskningsbaserede bud på, hvordan afsøgningen for potentialer er kommet til at karakteriserer relation mellem velfærdsprofessionelle og borgere i dag.

Konsulent Anna Margrete W. Nebel kom med konkrete ideer og inspiration til, hvordan man som sagsbehandler kan arbejde med at afsøge borgerens potentialer gennem motiverende samtaler.

De to fællesoplæg kan downloades på nedenstående links:

På seminaret blev der afholdt en række workshops. Præsentationerne herfra kan downloades via nedenstående links:

Superbrugerseminar i 2014

Socialstyrelsen afholdt 7. maj det første nationale superbrugerseminar for VUM-superbrugere, samt konsulenter og ledere der har ansvar for brugen og implementeringen af VUM i kommunerne.

På seminaret blev der afholdt 6 workshops. Her kan du se præsentationer fra de 6 workshops og den indledende procesøvelse om implementeringen af VUM i kommunerne.

Sidst opdateret 29/06 2015