ICS kurser og seminarer

Socialstyrelsen tilbyder seminarer og kurser, der kan hjælpe med at implementere ICS i sagsbehandlingen.

Aflysning af ICS superbrugerseminarer i 2017
 

Socialstyrelsen har desværre ikke mulighed for at afholde de regionale ICS-seminarer eller det årlige nationale ICS- og DUBU-superbrugerseminar i 2017.

Dette skyldes, at vi i samarbejde med KL og en række kommuner er i fuld gang med at gøre ICS og Udredningsværktøjet klar til den forestående forenkling af ICS og Udredningsværktøjet, der jo begge bliver integreret i den nye version af DUBU.

Socialstyrelsen er klar over, at disse seminarer for mange superbrugere er begivenheder, der bliver set frem til. Superbrugerseminarerne sætter ICS på dagsordenen og giver anledning til at mødes på tværs og udveksle faglige og metodiske erfaringer. Men opgaverne i forbindelse med lanceringen af forenklingerne kræver Socialstyrelsens fulde opmærksomhed året ud.

Der er dog stadig rige muligheder for at arbejde med og opkvalificere arbejdet med ICS gennem Børnekatalogets mange ICS-kurser. KL og Socialstyrelsen anbefaler, at kommunerne opretholder arbejdet med ICS. God anvendelse og implementering af det nuværende ICS vil gøre overgangen til det forenklede ICS lettere.

Læs om praksiskurserne

Læs om videnskurserne

ICS og DUBU superbrugerseminar 2015

Tirsdag d. 17. november 2015, afholdes det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar på Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Programmet og beskrivelser af de forskellige workshops finder du her: Program ICS og DUBU superbrugerseminar 2015. Programmet findes kun elektronisk i år.

Nedenfor kan downloades oplæg fra plenum og de forskellige workshops:

 

 

Sidst opdateret 26/04 2017