Forside > Tværgående områder > Udbud og annonceringer > Tværgående områder > Udbud: VISO-ydelser på børn, unge og specialundervisningsområdet

Udbud: VISO-ydelser på børn, unge og specialundervisningsområdet

Socialstyrelsen udbyder VISO-ydelser om specialrådgivning og udredning på børn, unge og specialundervisningsområdet. Alt udbudsmaterialet er nu tilgængeligt. Tilbudsfristen er 25. november kl. 12. Der holdes informationsmøde om udbudsprocessen den 9. oktober.

Som følge af udbudslovgivningen – og som tidligere annonceret – skal VISOs nye kontrakter med leverandører udbydes efter reglerne i udbudsloven. Denne udbudsrunde vedrører VISOs ydelser om specialrådgivning og udredning på børn, unge og specialundervisningsområdet. Specialrådgivning vedrørende adoption uden samtykke udbydes senere

Praktiske oplysninger

Udbudsmaterialet er nu tilgængeligt i et digitalt udbudssystem. Al aktivitet vedrørende udbuddet (herunder spørgsmål og svar) vil ske via dette.

Kontraktperioden løber fra 1. august 2020 til 31. juli 2025.

Der afholdes et informationsmøde om udbudsprocessen den 9. oktober 2019 kl. 10-12 i konference- og kulturhuset Odeon i Odense.

Tilmelding til informationsmødet

Er du forhindret i at møde op, kan du følge med online, da vi livestreamer informationsmødet. Du vil kunne følge med på dagen via VISOs hjemmeside.

Få adgang til livestreaming den 9. oktober af informationsmødet

Tilbudsfristen er 25. november 2019 kl. 12.00.

Der forventes kontraktindgåelse i april 2020.

Søg via EU-Supplys digitale udbudssystem

Man skal logge sig på som bruger for at kunne se materialet. EU-Supply Support kan kontaktes på telefon 70 20 80 14, hvis der er brug for teknisk assistance.

Sidst opdateret 23/09 2019