Forside > Tværgående områder > Udbud og annonceringer > Tværgående områder > Udbud af VISO-ydelser om Spielmeyer-Vogts sygdom

Udbud: VISO-ydelser om Spielmeyer-Vogts sygdom

Socialstyrelsen igangsætter udbud af VISO-ydelser vedrørende børn, unge og voksne med en NCL-diagnose herunder Spielmeyer-Vogts sygdom. Tilbudsfristen for indledende tilbud er d. 21. januar 2019 kl. 12.00.

Socialstyrelsen har d. 21. november iværksat et udbud af VISO-ydelser vedrørende børn, unge og voksne med en NCL-diagnose herunder Spielmeyer-Vogts sygdom. Udbuddet vedrører ydelserne rådgivning, udredning og herudover en udviklingsramme til bl.a. vidensudvikling og afholdelse af kurser. 

Der er tale om et offentligt udbud med forhandling, hvor Socialstyrelsen ønsker at indgå aftale med én leverandør. Tilbudsfristen for indledende tilbud er d. 21. januar 2019 kl. 12.00.

Det samlede udbudsmateriale er at finde i Mercells digitale udbudssystem, hvor man kan stille spørgsmål til udbuddet og hvor alle spørgsmål og svar vil blive offentliggjort i anonymiseret form. Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet. En registrering som bruger i systemet medfører ikke en pligt til at afgive tilbud.

Virksomheder, der ønsker adgang til materialet, skal som det første oprette sig som bruger i udbudssystemet via følgende link:

https://permalink.mercell.com/89369510.aspx

Sidst opdateret 23/11 2018