Gå til indhold

Vidensnotater om hjælpemidler

Socialstyrelsen har udgivet to vidensnotater om hjælpemidler til voksne. Notatet er baseret på aktuel viden om, hvad der virker for målgruppen.

Formidling af hjælpemidler til voksne borgere

I dette vidensnotat beskrives et overblik over aktuel forskningsbaseret viden om hjælpemiddelformidling til voksne med fokus på formidlingsprocessen.

Formålet med notatet er at bidrage til kommunernes planlægning og udvikling af området, hvor også forskningsbaseret viden indgår. Notatet retter sig især mod kommunale ledere, mellemledere, fagkoordinatorer og udviklingskonsulenter, der arbejder med at planlægge og udvikle formidlingen af hjælpemidler til borgerne.

Formidling af hjælpemidler til voksne borgere

Mobilitetshjælpemidler til voksne

Dette vidensnotat giver et overblik over aktuel forskningsbaseret viden om mobilitetshjælpemidler til mennesker med nedsat eller manglende gangfunktion. Formålet med notatet er at bidrage til kommunernes planlægning og udvikling af området, hvor også forskningsbaseret viden indgår som et element sammen med bl.a. fagfolks erfaringsbaserede viden, borgernes erfaringer og øvrige forhold i kommunen.

Mobilitetshjælpemidler til voksne

Sidst opdateret 30/09 2015