Gå til indhold

Online-netværk

Socialstyrelsen driver fire online-netværk for fagpersoner, som beskæftiger sig med hjælpemidler i både den offentlige og private sektor.

Netværkene fungerer som et virtuelt fællesskab, hvor deltagerne kan være i kontakt med hinanden om faglige spørgsmål. De fungerer også som et fysisk netværk, hvor man mødes én gang om året og drøfter aktuelle emner.

Fold alle teksterne ud eller ind

Bil.socialstyrelsen.dk

Er et fagligt forum for terapeuter og sagsbehandlere, der arbejder med servicelovens § 114. Det vil sige støtte til køb af bil til personer med nedsat funktionsevne. 

Bil.socialstyrelsen.dk

Bolig.socialstyrelsen.dk

Er et fagligt forum for terapeuter og sagsbehandlere, der arbejder med servicelovens § 116. Det vil sige boligindretning, boligændringer og andre forhold omkring boligen i forhold til personer med nedsat funktionsevne. 

Bolig.socialstyrelsen.dk

Kommunikation.socialstyrelsen.dk

Er et fagligt forum for fagfolk, der arbejder med alternativ og supplerende kommunikation samt Informations- og kommunikationsteknologi til mennesker med kommunikative og kognitive funktionsnedsættelser.

Kommunikation.socialstyrelsen.dk 

SidLigGodt.socialstyrelsen.dk

Er et fagligt forum for sagsbehandlere, der arbejder med fx kørestole efter servicelovens § 112 og ergoterapeuter, der arbejder med positionering i praksis.

SidLigGodt.socialstyrelsen.dk

Sidst opdateret 03/01 2020