Forside > Tværgående områder > Faglig ledelse og styring > Redskabskasse til faglig ledelse og styring

Faglig ledelse og styring af området børn og unge med særlige behov

Redskabskassen til faglig ledelse og styring understøtter den administrative og politiske ledelse i den enkelte kommune i at sikre god kvalitet i sagsbehandlingen og politisk styring baseret på løbende og gennemsigtig ledelsesinformation.

Redskabskassen består af seks elementer, som understøtter både den strategiske og den faglige ledelse af området børn og unge med særlige behov. Redskabskassen indeholder værktøjer, der kan anvendes direkte af den faglige ledelse, fx til det strategiske arbejde med at sætte retning for styring og opfølgning på området, men også til det faglige ledelsesarbejde med at udvikle og sikre kvaliteten af sagsbehandlingen, så praksis og styringsgrundlag hænger sammen. 

Udvalgte temaer og redskaber i faglig ledelse og styring kan inspirere alle, der arbejder på området for børn og unge med særlige behov. Dyk ned i redskabskassen med en målrettet indgang for netop din ledelsesrolle.

Indhold i redskabskassen

Redskabskassen består af 80 redskaber, vejledninger, skabeloner og eksempler. Få et samlet overblik over redskaberne, som du finder i de 6 elementers temaer.

Redskabskassens indhold Inspirationsværktøj

Hent inspirationsværktøjet til faglig ledelse og styring (pdf)

For at kunne benytte sig af de elektroniske muligheder (kommentere og afkrydse bokse) i ovenstående fil er det nødvendigt at installere Adobe Acrobat Reader.