Gå til indhold

Genoplev Naturmødet

Naturmødet er årligt, nationalt folkemøde om og i naturen. I år foregik mødet virtuelt, og en lang række materialer er frit tilgængelige på Naturmødets hjemmeside. Se eller gense de mange debatter og oplæg mv.

Målgruppe: Alle, som har lyst til at genopleve Naturmødet hjemme fra dem selv

Leverandør af indsatsen: Naturmødet


Beskrivelse af indsatsen

Naturmødet er et årligt, nationalt folkemøde om og i naturen. Gennem tre dage omdannes den nordjyske by Hirtshals til epicenter for dansk naturdebat og naturoplevelser.

Naturmødet er vind i håret, fuglekiggere og natursyn i konflikt. Det er debat, aktiviteter og folkefest, og her mødes økologer, konventionelle, nysgerrige, naturvejledere, børn, politikere, videnskabsfolk, vinterbadere og mountainbikere.

Naturmødet er – ligesom naturen – for alle, og sammen sætter vi dagsordenen for naturdebatten i Danmark. Over tre dage udveksler vi holdninger, viden og naturglæde. Vi taler, lytter, debatterer og oplever. Og når vi tager hjem, er vi blevet lidt klogere - både på naturen og hinanden.

Naturmødet afholdes én gang om året, og foregik i år virtuelt, hvor alle interesserede havde mulighed for at følge med hjemme fra sofaen. Mødet fandt sted i maj, men en lang række materialer ligger frit tilgængelige på Naturmødets hjemmeside. Der er derfor rig mulighed for at genopleve debatter, oplæg osv. fra mødet.

Kontakt

Naturmødet, tlf: 72 33 31 09, naturmoedet@hjoerring.dk

Hvis du vil vide mere

Naturmødets website

Sidst opdateret 11/12 2020