Gå til indhold
Forside > Tværgående områder > Udbud og annonceringer > Tværgående områder > Udbud: VISO-ydelser vedrørende børn og unge med høretab

Udbud: VISO-ydelser vedrørende børn og unge med høretab

Socialstyrelsen udbyder VISOs ydelser vedr. børn og unge med høretab. Tilbudsfrist: 22. december 2020 kl. 12.00.

Som følge af udbudslovgivningen – og som tidligere annonceret – skal VISOs nye kontrakter med leverandører udbydes efter reglerne i udbudsloven.

Den udbudte opgave

Udbuddet vedrører levering af ydelserne ”telefonisk specialrådgivning”, ”specialrådgivning”, ”udredning”, ”vidensarbejde”, ”kurser” og ”materialeproduktion” på børn og ungeområdet samt for specialundervisning vedr. børn og unge med høretab. VISO ønsker at indgå VISO-kontrakt med en tilbudsgiver, der kan varetage alle de udbudte ydelser.

Der er udarbejdet en ydelsesbeskrivelse, der indeholder en faglig beskrivelse af de udbudte ydelser. Den indeholder bl.a. også cases, der eksemplificerer kommunernes henvendelser og rådgivningsbehov. Endelig beskrives krav til tilbudsgivere, samt hvad Socialstyrelsen vil inddrage i vurderingen af indkomne tilbud.

Praktiske oplysninger

Udbudsmaterialet er tilgængeligt i et digitalt udbudssystem. Al aktivitet vedrørende udbuddet (herunder spørgsmål og svar) vil ske via dette.

Tilbudsfristen er 22. december 2020 kl. 12.00.

Kontraktperioden løber fra 1. oktober 2021 til 31. december 2022.

Der forventes kontraktindgåelse i januar 2021.

Søg via EU-Supplys digitale udbudssystem

Man skal logge sig på som bruger i systemet for at kunne se materialet. Det er gratis at oprettes sig, og en registrering som bruger medfører ikke en pligt til at afgive tilbud.

EU-Supply Support kan kontaktes på telefon 70 20 80 14, hvis der er brug for teknisk assistance.

Kontraktperioden stod ved en fejl først angivet som løbende til 31. januar 2022. Det er korrekte er 31. december 2022, således som det fremgår nu. Red.

 

Sidst opdateret 16/11 2020