Gå til indhold

Skabeloner

Her kan du få et overblik over hvilke skabeloner, du som tilskudsmodtager skal indsende, og hvordan du kan hente dem.

Når du søger en ansøgningspulje, vil det fremgå på ansøgningspuljens side, hvilke skabeloner du skal indsende med din ansøgning. Skabelonerne til den specifikke pulje vil fremgå nederst på puljesiden.

Se aktuelle puljer her

Modtager du tilskud fra en ansøgningspulje er der en række betingelser, du skal overholde. Det vil fremgå af dit tilskudsbrev, hvilke materialer og afrapportering, du skal indsende samt hvilke frister, du skal overholde.

Nedenfor kan du finde skabeloner for indsendelse af materialer og afrapportering. Derudover kan du finde skabeloner til anmodning om projekt- eller budgetændring samt til projektforlængelse.

Se kontaktoplysninger her

Fold alle teksterne ud eller ind

Projekt- og budgetændring, projektforlængelse og overførsel af uforbrugte midler

Du kan som tilskudsmodtager anmode om projekt-og budgetændringer i dit projekt samt om projektforlængelse. Det fremgår af bekendtgørelsen for den specifikke ansøgningspulje, hvilke muligheder du som tilskudsmodtager har for projekt- og budgetændringer, projektforlængelse og overførsel af uforbrugte midler mellem projektår.

Nedenfor finder du de skabeloner, du skal benytte til at anmode om din ændring i projektet.

Vær opmærksom på, at hvis der anmodes om projektforlængelse, skal der også udfyldes et budget for den forlængende projektperiode.

Projektændring/budgetændring

Projektforlængelse

Budget for projektforlængelse 

Overførsel af uforbrugte midler

Afrapportering

Du skal som tilskudsmodtager afrapportere i overensstemmelse med de betingelser og frister, der fremgår af dit tilskudsbrev. Hvis du modtager udlodningsmidler, er du omfattet af bekendtgørelsen om regnskab og revision af tilskud for udlodningsmidler.

Statusrapport

Standardrapport

Projekterklæring

Forankringsplan

Regnskab

Sidst opdateret 10/12 2020