Gå til indhold
Forside > Puljer og tilskud > Kontakt > Indsendelse af udbetalingsblanket

Indsendelse af udbetalingsblanket

Læs, hvad du skal gøre, hvis du som tilskudsmodtager skal indsende udbetalingsblanket.

Har du fået tildelt et nyt tilskud, skal du sende en række stamoplysninger til Socialstyrelsen.

Du skal indsende en udbetalingsblanket vedrørende det nye tilskud (nyt journal-nummer) uanset, om du allerede modtager andre tilskud fra Socialstyrelsen, eller du er helt ny tilskudsmodtager.

For at gøre det, skal du udfylde Socialstyrelsens udbetalingsblanket  og indsende den via formularen her på siden. Formularen åbner et vindue til e-Boks. Du skal bruge din organisations NemId til identifikation.

For hurtigere udbetaling bedes udbetalingsblanketten indsendt hurtigst muligt.

Blanket til udbetaling (via bankoplysninger)

Blanket til udbetaling (via NemKonto)

Indsend udbetalingsblanket via e-Boks (link til din e-boks)

Har din organisation ikke mulighed for at indsende blanketten via ovenstående link til e-Boks, kan blanketten i stedet fremsendes via sikkermail.

Anvendes denne mulighed, skal blanketten sendes fra en sikkermail i din organisation til adressen sikkermail.oekonomi@socialstyrelsen.dk

Udbetaling via NemKonto

Det er valgfrit, om du ønsker udbetaling til et specifikt kontonummer eller via NemKonto. Såfremt du udfylder blanketten med udbetaling via NemKonto, har du mulighed for at vælge, om udbetalingen skal foretages til CVR-nummer eller et P-nummer.

Du kan læse mere om NemKonto på www.nemkonto.dk

Har du spørgsmål i forbindelse med din sag, bedes du kontakte regnskabsenheden i Økonomi i Socialstyrelsen. Skriv til regnskab@socialstyrelsen.dk

Sidst opdateret 18/06 2021