Forside > Projekter og initiativer

Alle projekter og initiativer i Socialstyrelsen

De Utrolige År Dino Lille gruppe

Dino Lille gruppe er et behandlende program i den evidensbaserede programserie "De Utrolige År" henvendt til børn. Dino Lille gruppeprogrammet er et supplerende program til forældreprogrammet "DUÅ Førskole". Igennem leg og øvelser sigter programmet mod at styrke barnet følelsesmæssigt og socialt, understøtte barnets selvværd for herigennem at begrænse vanskelig adfærd samt styrke barnets skoleparathed.
Periode: 2019 – 2020
Målgruppe: Dino Lille gruppeprogrammet er målrettet børn i alderen 4-8 år og anvendes kun til grupper af 4-6 børn, hvis forældre deltager i forældreprogrammet "DUÅ Førskole".

De Utrolige År Dino Stor gruppe

Dino Stor gruppe er et forebyggende program i den evidensbaserede programserie "De Utrolige År" henvendt til børn. Ved at styrke børnenes sociale færdigheder samt give dem bedre redskaber til konfliktløsning. Programmet sigter mod at reducere vanskelig adfærd og understøtte den inkluderende praksis i daginstitutioner og indskoling
Periode: 2019 – 2020
Målgruppe: Dino Stor gruppe er til børn i alderen 4-8 år og målrettet større grupper af børn i daginstitutioner, i indskolingsklasser og i SFO’en.

Metodeudbredelsesprogrammet på børne- og ungeområdet

Dokumenterede metoder giver succes i behandlingen af børn og unge.
Periode: 2013 – 2019
Målgruppe: Metoderne skal hjælpe udsatte børn og unge og deres forældre, og de udbredes til alle landets kommuner og regioner.
Viser 61-63 af 63. Per side 10 20 30 100
1 / 2 / 3
Sidst opdateret 12/05 2015