Projekter og kontakter

Her kan du finde information om de enkelte projekter, der har deltaget i 2015, og se hvem du kan kontakte for at høre mere om lige netop deres projekt.

Slagelse Open

Idrætsuge og efterfølgende idrætsaktiviteter med instruktører fra lokale idrætsforeninger. Trænerne har fået en kort introduktion til idræt for udviklingshæmmede udøvere af Dansk Handicaps Idrætsforbund og Sammenslutningen af Unge Med Handicap.

Slagelse Kommune
Kontakt: Daglig leder i Socialt Ressourcecenter Slagelse Karina Albrechtsen, eller Fritidskonsulent i Center for Kultur, Fritid og Borgerservice Sussanne Kjæp,

Oplevelsesgruppen Danmark Rundt

Weekendture og endagsture til steder og seværdigheder i Danmark, som borgerne har ønsket og har et særligt forhold til.

Københavns Kommune
Kontakt: Margit Riis Kristensen,

Idræt for alle

Samarbejde med idrætsforeninger med aktiviteter for borgerne. En sundhedsskole for borgere med særlige behov, samt OL for mennesker med handicap som årlig begivenhed. 

Struer Kommune
Kontakt: Lene Hornstrup

Kulturbærerne

Kulturelle arrangementer af forskellig art, bl.a. koncerter, dukketeaterforestillinger, museumsbesøg mv., i samarbejde med det lokale kultur- og fritidsliv som frivillige.

Bornholm Regionskommune
Kontakt: Pernille Loumann,

Frivillige som cykler

Indkøb af richshaw cykler, inddragelse af frivillige og personale, der kan tilbyde cykelture som en anderledes aktivitet for borgerne. Samarbejde med ”Cykling uden alder”.

Københavns Kommune
Kontakt: Louise Steenholt Larsen,

Ferie-boligbyt

Lynghuset i København og Skansebakken i Vejle bytter boliger i ferien.

Københavns og Vejle Kommune
Kontakt: Skansebakken: Janni Bjerre,
Lynghuset: Frank Hedegaard,

Liv og Ledsagelse 

Deltagelse i havnemiljøet og sommerferie/juleaktiviteter i Løgstør Havn. Turistforeningen i Løgstør og ældregruppen i Aalestrup har bidraget til at realisere aktiviteterne.

Vesthimmerland Kommune: Britta Bruun-Schmidt,

Relationer på tværs

Sommerferie med 7 beboergrupper til hhv. handicapvenlige sommerhuse ved Bork havn og "Slette strand", som er et feriecenter specielt indrettet til borgere med multihandicap. Fokus på opfølgning på nye relationer på tværs.

Center Bakkehus i Videbæk, Ringkøbing-Skjern Kommune
Kontakt: Daglig leder Mette Zahle,

Projekt Sommerferie

Fokus på sanseoplevelser og relationer på sommerhusferie på Rømø. Deltagelse i aktiviteter, brug af frivillige fra lokalområdet og mulighed for privat besøg.

Kastaniebo, Tønder Kommune
Kontakt: Konstitueret leder Charlotte Fugleberg Lauritzen,

Sidst opdateret 04/05 2016