Gå til indhold
Forside > Nyheder > 2020 > Udbud: Evaluering og monitorering af projekt til udsatte unge
30/11 2020

Udbud: Evaluering og monitorering af projekt til udsatte unge

Et nyt initiativ skal styrke en helhedsorienteret tilgang til udsatte unge, der er på kanten af uddannelse og beskæftigelse. Socialstyrelsen udbyder opgaven med at evaluere og projektunderstøtte initiativet. Tilbudsfrist: 11. januar 2021.

Den helhedsorienterede tilgang til udsatte unge på kanten af uddannelse og beskæftigelse skal styrkes. Socialstyrelsen udbyder i den forbindelse en evaluerings- og monitoreringsopgave, som også omfatter juridisk bistand og vejledning til partnerskabskommunerne i projektet.

Socialstyrelsen, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet samt Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering vil indgå i et partnerskab med 2-4 kommuner om at udvikle og styrke en ungeindsats.

Den udbudte opgave

Den udbudte opgave består i to hovedopgaver:

  1. At evaluere indsatsen ’Styrket og helhedsorienteret tilgang til unge på kanten af uddannelse og beskæftigelse´ og bidrage med evalueringsviden til modningsprocessen
  2. At yde projektunderstøttelse til projektet i form af juridisk bistand, samt sørge for rammer for undervisningsaktiviteter for projektkommunerne.

Praktiske oplysninger

Den samlede beløbsramme er på i alt 4,4 mio. kr.

Kontraktperioden løber fra februar 2021 til og med december 2023.

Tilbudsfristen er 11. januar 2021 kl 12.00.

Der skal søges via EU-Supplys digitale udbudssystem.

Få flere oplysninger om udbuddet

 

 

Sidst opdateret 30/11 2020