Gå til indhold
Forside > Nyheder > 2018 > Styrk sagsbehandlingen i børnesager
01/03 2018

Styrk sagsbehandlingen i børnesager

Task forcen på børne- og ungeområdet tilbyder hjælp til at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen. Ansøgningsfristen er 6. april 2018.

Den Permanente Task Force på området for udsatte børn og unge tilbyder hjælp til kommuner, der ønsker at styrke kvaliteten i deres sagsbehandling gennem kompetenceudvikling, sparring og viden. Task forcen er et samarbejde mellem Ankestyrelsen og Socialstyrelsen.

Task forcen har nu gennemført en række kommunueforløb og har på baggrund af erfaringerne  udviklet konceptet. Tilgangen er nu mere løsningsfokuseret og med  fokus på, hvordan I som kommune kan styrke og udbrede velfungerende elementer i sagsbehandlingen til en hverdagspraksis, der gælder på det samlede myndighedsområde.

Sådan søger I om et samarbejde med task forcen

Task forcen på børne- og ungeområdet åbner nu en ny ansøgningsrunde for kommuner, der ønsker et analyse- og udviklingsforløb. Der er opstart medio maj 2018. Ansøgningsfristen er d. 6. april 2018 kl. 12.00.

Som del af forløbet gennemføres en analyse af kommunens håndtering af sagsbehandlingsområdet, og der tilbydes læringspakker i form af rådgivning, vejledning og kurser.

Læs mere om forløbene og ansøgningsprocessen her

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til: taskforce@socialstyrelsen.dk 

 

Sidst opdateret 01/03 2018