Forside > Nyheder > 2018 > Nu kan du tilmelde dig landskonferencen om medfødt døvblindhed
12/09 2018

Nu kan du tilmelde dig landskonferencen om medfødt døvblindhed

Se programmet og tilmeld dig: Landskonferencen om medfødt døvblindhed 2018, der løber af stablen i november under overskriften ”Sammen bliver vi dygtigere – tværfaglige perspektiver og metoder”.

Landskonferencen om medfødt døvblindhed 2018, der afholdes den 27-28. november, har fokus på tværfaglighedens betydning i den døvblindefaglige praksis. Tilmeldingen er netop åbnet.

Vær med og få opdateret din viden om tværfaglige metoder og samarbejdsmodeller. Lad dig inspirere af nyeste viden og af erfaringer fra projekter, metoder og indsatser, hvor tværfagligheden har en særlig betydning for borgeren med medfødt døvblindhed – og bidrag med egne refleksioner i en af de spændende workshops og netværk med kolleger fra hele landet.

Praktiske oplysninger

Landskonferencen om medfødt døvblindhed afholdes af Socialstyrelsen. Konferencen er målrettet fagpersoner, men pårørende er velkomne. Også nordiske kolleger indbydes til at deltage. Konferencesproget er dansk, dog kan der være enkelte indlæg på et andet skandinavisk sprog.

Konferencen afholdes på Odeon i Odense. Bemærk, at tilmeldingsfristen er fredag den 19. oktober 2018.

Priser

  • Konferencedeltager inkl. overnatning: 2.900 Kr.
  • Konferencedeltager eks. overnatning: 2.200 Kr.
  • Ledsager inkl. overnatning: 1.869 Kr. 
  • Ledsager eks. overnatning: 1.169 Kr.

Landskonferencen: Program, beskrivelse af workshop, praktisk information og tilmelding. 

Sidst opdateret 12/09 2018