Gå til indhold
Forside > Nyheder > 2017 > Handicappuljen
09/03 2017

Handicappuljen

Der er udmeldt en ansøgningspulje til støtte til koloniophold, familieferier i ind- og udland samt kursusvirksomhed for handicappede børn og unge og deres forældre. Ansøgningsfrist: 4. april 2017.

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 8. mio. kroner til støtte af koloniophold, familieferier i ind- og udland samt kursusvirksomhed for handicappede børn og unge og deres forældre.

Projekterne skal give mulighed for, at handicappede børn og unge og deres forældre kan deltage i aktiviteter, der falder inden for ansøgningspuljens formål.

Målgruppe

Ansøgningspuljens målgruppe er handicappede børn og unge (under 25 år) og deres forældre.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 4. april 2017 kl. 12.

Hvem kan søge?

Ansøgningspuljen kan søges af landsdækkende handicaporganisationer og -foreninger.

Ungdomsorganisationer og hovedorganisationer kan begge modtage tilskud fra puljen, såfremt der reelt er tale om to skarpt adskilte selvstændige foreninger. Det skal kunne dokumenteres, at foreningerne reelt er adskilte. Det kan fx være ved, at de har forskellige vedtægter, forskellig ledelse og aflægger separate regnskaber.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes en NemID-medarbejdersignatur ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge via Tilskudsportalen

Sidst opdateret 09/03 2017