Forside > Nyheder > 2015 > Temadage om god kvalitet i sagsbehandlingen
13/08 2015

Temadage om god kvalitet i sagsbehandlingen

Kom og hør, hvordan jeres kommune kan styrke kvaliteten i sagsbehandlingen. Task Forcen på børne- og ungeområdet afholder temadag 16. september i København og igen 17. september i Aarhus. Deltagelsen er gratis.

Den Permanente Task Force på børne- og ungeområdet afholder temadag i København og Aarhus.  Kom og få inspiration til, hvordan kommunen kan styrke kvaliteten i sagsbehandlingen. 

På baggrund af Task Forcens erfaringer formidles viden om styrker og udfordringer på området. Vi fortæller også om de gode eksempler, som Task Forcen har set i Task Force-kommunerne, så den gode praksis kan deles og udbredes. 

To af de kommuner, der er i gang med et længerevarende Task Force-forløb, vil deltage på temamøderne og fortælle, hvad de konkret har gjort for at styrke deres sagsbehandling på området, og hvordan de bruger Task Forcens anbefalinger fremadrettet.

I løbet af temadagen kommer vi rundt om disse emner: 

  • Omsætning af politikker og retningslinjer til praksis 
  • Opfølgning på styringsgrundlaget og på kvalitet i sagsbehandlingen
  • Lovmedholdelighed og socialfaglig kvalitet i sagsbehandlingen
  • Planlægning og systematik i sagsbehandlingen
  • Implementering 

Temadagene afholdes d. 16. og 17. september i henholdsvis København og Aarhus. Det er gratis at deltage. Tilmeldingsfrist til begge dage er 4. september.

Oplægsholdere på temadagene vil være Socialstyrelsen og Ankestyrelsen samt Aabenraa og Norddjurs kommune.

Målgruppen for temadagene er udviklingskonsulenter, ledere, chefer og sagsbehandlere på myndighedsområdet for udsatte børn og unge.

Tilmelding og yderligere oplysninger om temadagen i København
Tilmelding og yderligere oplysninger om temadagen i Aarhus

 

Sidst opdateret 13/08 2015