Forside > Nyheder > 2015 > Temadag: Strategisk anvendelse af efter– og videreuddannelse
01/12 2015

Temadag: Strategisk anvendelse af efter- og videreuddannelse

Hvordan styrker man transfer fra skolebænk til praksis? Få svar, når Socialstyrelsen her i december tilbyder en gratis temadag om strategisk anvendelse af efter- og videreuddannelse på børne- og ungeområdet. Du kan stadig nå at tilmelde dig!

Hvordan får man mere ud af at sende sine ledere og medarbejdere på uddannelse? Hvordan skaber man rammerne for en tværfaglig læringskultur og systematisk deling af viden på arbejdspladsen, og hvordan styrker man transfer - omsætningen af viden og kompetencer fra skolebænk til praksis?

Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på, når Socialstyrelsen holder temadag om strategisk anvendelse af efter- og videreuddannelse på området udsatte børn og unge.

Få inspiration til arbejdet

Temadagen sætter fokus på, hvordan efter- og videreuddannelse kan gribes mere strategisk og systematisk an, så det giver ledere og medarbejdere det kompetenceløft, der styrker kvaliteten i sagsbehandlingen og indsatsen overfor udsatte børn, unge og familier.

Socialstyrelsen har i samarbejde med Seminarer.dk samlet en række spændende oplægsholdere, deriblandt forskeren Bjarne Wahlgren, der er ekspert indenfor transfer.

Du kan også høre, hvordan tre kommuner arbejder strategisk og systematisk med kompetenceudvikling og få konkrete redskaber med hjem, når Seminarer.dk præsenterer et nyt koncept for strategisk anvendelse af efter- og videreuddannelse. Konceptet er udviklet for Socialstyrelsen.

Temadagen er målrettet dig, som arbejder på børne- og ungeområdet enten i en kommune eller et tilbud. Det kan være som leder, uddannelseskoordinator eller som HR-konsulent med særlig interesse for efter- og videreuddannelse. 

Tilmeld dig nu

Temadagen holdes den 10. december i Horsens og den 17. december i Hvidovre kl. 9-16.

Det er gratis at deltage. Der er stadig ledige pladser, så tilmeld dig nu!

Få mere information og tilmeld dig temadagen

Sidst opdateret 07/11 2016