02/07 2015

Styrk sagsbehandlingen i børnesager

Task Forcen på børne- og ungeområdet tilbyder hjælp til at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen. Kommuner kan nu igen søge om et længere analyse- og udviklingsforløb. Ansøgningsfristen er 23. oktober 2015.

'Den Permanente Task Force på området udsatte børn og unge' tilbyder hjælp til kommuner, der ønsker at styrke kvaliteten i deres sagsbehandling gennem kompetenceudvikling, sparring og viden. Task Forcen er et samarbejde mellem Ankestyrelsen og Socialstyrelsen.

Randers Kommune har netop indledt et samarbejde med Task Forcen, og familiechef Ann Hermansen udtaler:

”Vi mener, det er afgørende, at vi har fokus på faglig kompetenceudvikling og på at styrke vores faglige og ledelsesmæssige rammer omkring sagsbehandlingen. Både for kvaliteten i det socialfaglige myndighedsarbejde og for trivslen på arbejdspladsen. Det skal Task Forcen hjælpe os med, og vi har store forventninger til det forløb, der netop er sat i gang.”

Sådan ansøges om et samarbejde med Task Forcen

Task Forcen åbner nu en ansøgningsrunde for kommuner, der ønsker et længerevarende analyse- og udviklingsforløb med opstart ultimo 2015. Ansøgningsfristen er 23. oktober 2015.

I et længerevarende forløb gennemføres en analyse af kommunens håndtering af sagsbehandlingsområdet, og der tilbydes rådgivning, vejledning og kurser.

Information om ansøgningsproceduren til lange forløb og adgang til at søge.

Generel information om ’Den Permanente Task Force på området udsatte børn og unge'.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:  

Sidst opdateret 17/08 2015