Forside > Nyheder > 2015 > Socialstyrelsens nyhedsbrev har fået nyt design
27/05 2015

Socialstyrelsens nyhedsbrev har fået nyt design

Socialstyrelsen har forenklet sit nyhedsbrev, der også har fået nyt design. Fremover får du de væsentligste overskrifter i nyhedsbrevets emnefelt, så du med det samme får bedre overblik over indholdet. Nyhedsbrevet formidler viden fra alle vores fagområder.

Socialstyrelsen har fået en ny og mere brugervenlig og overskuelig hjemmeside. I den forbindelse har vi også omlagt og forenklet nyhedsbrevet, der samtidig har fået et nyt udseende.

Før skulle man vælge, hvilke kategorier man ønskede at tilmelde sig. Men rigtig mange af Socialstyrelsens nyheder går på tværs af flere kategorier. Samtidig har det vist sig, at langt de fleste abonnenter foretrækker at få et bredt udbud af nyheder.

Derfor har vi nu lavet et mere enkelt nyhedsbrev, så vi fremover kun udsender ét nyhedsbrev fra Socialstyrelsen.dk med ny viden fra alle vores fagområder. Samtidig samler vi de vigtigste overskrifter i nyhedsbrevets emnefelt, så du hurtigt får et overblik over indholdet.

Oversigt over udgivelser

Socialstyrelsen udgiver løbende guides, inspirationskataloger, evalueringer og andre publikationer, som der er stor interesse for. Derfor vil vi nu give dig en kort oversigt over de nyeste udgivelser i hvert nyhedsbrev.

Hvis du i forvejen abonnerer på Socialstyrelsens nyhedsbrev, behøver du ikke gøre noget for fortsat at modtage nyheder fra os. Hvis du ønsker at afmelde det, kan du gøre det via linket i bunden af det nyhedsbrev, der kommer i din mailboks. 

Du kan regne med at modtage nyheder fra os ca. en gang om ugen.

Har du kommentarer eller spørgsmål, hører vi gerne fra dig på

Vi håber, du får glæde af nyhedsbrevet!

Sidst opdateret 27/05 2015