Forside > Nyheder > 2015 > Snart sidste mulighed for tilmelding til årets optag på diplom– og masteruddannelsen!
14/08 2015

Snart sidste mulighed for tilmelding til årets optag på diplom– og masteruddannelsen!

Der er stadig ledige pladser på både diplomuddannelsen og masteruddannelsen på børne- og ungeområdet med opstart i efteråret 2015. Socialstyrelsen yder tilskud til begge uddannelser.

Arbejder du med udsatte børn og unge? Har du og din leder tænkt på, at en diplom- eller masteruddannelse kan sikre et fagligt kvalitetsløft af det daglige arbejde med udsatte børn og unge?

Der er stadig ledige pladser på både diplomuddannelsen og masteruddannelsen med opstart i efteråret.

Tilmeld dig nu og få en opdateret faglig viden på området, en mere reflekterende og analytisk tilgang og et større fagligt overskud!

Diplomuddannelsen på børne- og ungeområdet

"Den Sociale Diplomuddannelse – Børn og Unge" er for dig, som er myndighedssagsbehandler, eller som er pædagog, lærer eller sundhedsmedarbejder, og som samarbejder med myndighedssagsbehandlere om udsatte børn og unge.

På uddannelsen får du blandt andet indsigt i aktuelle og centrale teorier og metoder, lovgivning samt perspektiver på inddragelse og tværfagligt samarbejde.

Du kan få hele uddannelsen for 15.000 kr. med Socialstyrelsens tilskud.

Uddannelsen tager tre år på deltid med opstart i september 2015. Undervisningen foregår på Professionshøjskolen Metropol i København, University College Syddanmark i Esbjerg og University College Lillebælt i Odense. Ansøgningsfristen er 1. september 2015.

Tilmeld dig diplomuddannelsen:
Professionshøjskolen Metropol
University College Syddanmark
University College Lillebælt

Masteruddannelsen i udsatte børn og unge

"Master i Udsatte Børn og Unge" henvender sig til dig, som er leder eller medarbejder og arbejder med udsatte børn og unge.

Uddannelsen er en 2-årig deltidsuddannelse og har blandt andet fokus på faglig ledelse og vidensbasering af det sociale arbejde med udsatte børn og unge.

Hele uddannelsen koster 40.000 kr. med Socialstyrelsens tilskud.

Næste hold starter i september 2015 i Aalborg. Ansøgningsfristen er 1. september 2015.

Tilmeld dig masteruddannelsen på Aalborg Universitet 
 
Yderligere oplysninger: Fuldmægtig Trine Møller Lagoni, tlf. 50 81 09 02,

Sidst opdateret 14/08 2015