Forside > Nyheder > 2015 > Nordisk konference: Social ulighed i sundhed
10/09 2015

Nordisk konference: Social ulighed i sundhed

Myndigheder i Danmark, Norge og Sverige inviterer til en stor konference 30. november - 1. december om indsatser mod social ulighed i sundhed. Få den nyeste viden fra forskning og praksis fra hele norden og hør eksperternes anbefalinger.

Sidst på året afholdes den store konference "Social ulighed i sundhed i Norden – fra viden til handling”. Konferencen afholdes i nordisk regi og finder sted 30. november - 1. december i FN-Byen i København.

Lokale indsatser mod social ulighed i sundhed

På konferencen præsenteres den nyeste viden om, hvordan man kan implementere indsatser mod den sociale ulighed i sundhed. Der vil især være fokus på lokale indsatser.

Konferencen tager udgangspunkt i en rapport, som førende eksperter fra Norden udarbejder til konferencen. Rapporten er en analyse af både forskningsbaseret viden og praktiske erfaringer fra udvalgte kommuner i de nordiske lande.

Rapporten vil blive præsenteret på konferencen, hvor eksperterne også vil komme med deres anbefalinger til fremtidige initiativer. 

Tilmelding senest 21. september

Konferencen er arrangeret af en række nordiske myndigheder, fra dansk side Sundhedsstyrelsen og KL  Region Syddanmark og Socialstyrelsen bidrager til planlægningen og gennemførelsen.

Det koster 1.800 kr. at deltage. Der er tilmeldingsfrist 21. september. 

Yderligere oplysninger og et foreløbigt program fås på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig.

Få flere oplysninger om konferencen om social ulighed i sundhed

 

Sidst opdateret 20/12 2016