Forside > Nyheder > 2015 > Lederworkshops om Voksenudredningsmetoden
18/08 2015

Lederworkshops om Voksenudredningsmetoden

Er du chef? Eller leder med ansvar for implementeringen af Voksenudredningsmetoden? Så er Socialstyrelsens lederworkshop om VUM relevant for dig.

Chefer og ledere med ansvar for implementeringen af VUM og den tilhørende it inviteres til at deltage i Socialstyrelsens lederworkshop om metoden. Workshoppen afholdes i oktober 2015 i tre forskellige byer. 

Formålet med workshoppen er, at du som chef eller leder bringes tættere på at kunne understøtte en fuld implementering af VUM og den tilhørende it-understøttelse, så der opnås fuldt udbytte af begge dele både fagligt, styringsmæssigt og økonomisk.

På dagen vil der derfor være fokus på, at du gennem guidet dialog kan drøfte aktuelle udfordringer og gode erfaringer med chefer og ledere i samme situation.

De tre workshops faciliteres af Helle Thiele (Partner i BDO) og Troels Andersen (partner i CEDI), som også har stået for evalueringen af VUM/DHUV for Socialstyrelsen.

Der tre workshops afholdes i hhv. Aarhus (d. 20. okt.), København (d. 21. okt.) og Odense (d. 22. okt.). Du kan tilmelde dig den workshop, som tidsmæssigt og geografisk passer dig bedst.

Pris for deltagelse: 500 kr.  Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 18. september 2015.

Yderligere oplysninger og tilmelding til lederworkshop
Evalueringen af Voksenudredningsmetoden
Øvrig viden og redskaber vedr. Voksenudredningsmetoden 

Sidst opdateret 18/08 2015