Forside > Nyheder > 2015 > Landskonferencen 2016 om medfødt døvblindhed
14/12 2015

Landskonferencen 2016 om medfødt døvblindhed

Dokumentation af praksis kan skabe ny udvikling til gavn for døvblindfødte. Få en faglig indsprøjtning ved at deltage på årets landskonference om medfødt døvblindhed den 5. og 6. april 2016 i Middelfart.

Landskonferencen om medfødt døvblindhed er et mødested, som giver mulighed for faglige diskussioner med kolleger fra hele landet. På konferencen får du spændende og tankevækkende oplæg fra kompetente oplægsholdere. 

Landskonferencen om medfødt døvblindhed afholdes ca. hvert 1½ år og arrangeres af Socialstyrelsen. Den er målrettet fagpersoner, men pårørende er velkomne. Også nordiske kolleger indbydes til at deltage. Konferencesproget er dansk, dog kan der være enkelte indlæg på et andet skandinavisk sprog.

Dokumentation af praksis

Landskonferencen i 2016 har fokus på, hvordan dokumentation kan føre til faglig udvikling. Der præsenteres forskellige perspektiver på, hvordan man på meningsfulde måder kan dokumenterer praksis, så det i sidste ende beriger hverdagen for mennesker med medfødt døvblindhed.

Konferencen består af en række oplæg i plenum og af workshops, hvor deltagerne er aktive medspillere.

Sæt kryds i kalenderen og kom og få inspiration og fagligt input til arbejdet i din hverdag med mennesker med medfødt døvblindhed.

Konferencen afholdes den 5. - 6. april 2016 i Middelfart. Der åbnes for tilmelding 1. februar 2016.

Yderligere information om landskonference om medfødt døvblindhed

Sidst opdateret 09/02 2016