Forside > Nyheder > 2015 > Konference: Handicap og hjælpemidler
22/10 2015

Konference: Handicap og hjælpemidler

Få inspiration til jeres arbejde med hjælpemidler. Socialstyrelsen inviterer til en konference 9. december om handicap, hjælpemidler og rehabilitering. Det sker under det danske formandskab i Nordisk Ministerråd.

Få ny viden og inspiration til arbejdet, når Socialstyrelsen afholder en nordisk konference 9. december om handicap, hjælpemidler og rehabilitering. 

Konferencen har fokus på videndeling mellem de nordiske lande på hjælpemiddelområdet og er en af aktiviteterne under det danske formandskab i 2015 i Nordisk Ministerråd.

De nordiske lande har stærke velfærdssystemer, der grundlæggende minder om hinanden. Vi har derfor et stærkt fundament for at kunne samarbejde og udnytte fælles ressourcer på velfærdsområdet til gavn for borgerne.

Hjælpemidlernes rolle for funktionsniveauet

I de nordiske lande er der en række tiltag i gang, som skal gøre borgerne i stand til at fastholde og udvikle deres funktionsniveau, så de så sent som muligt bliver afhængige af andres hjælp. 

Deltagerne vil i løbet af konferencen få indblik i den nyeste viden om effekten af enkelte grupper af hjælpemidler, formidlingsprocessen og den rolle, hjælpemidler kan spille i en rehabiliterende indsats. Der inddrages også en økonomisk vinkel.  

Der er tilmeldingsfrist den 18. november. Konferencen er gratis.

Konference om handicap og hjælpemidler - yderligere oplysninger, tilmelding og program 

Sidst opdateret 22/10 2015