25/09 2015

Kom til VISO-konference 1. december!

Socialstyrelsen afholder sin årlige VISO-konference 1. december 2015. Konferencen henvender sig til dig, der arbejder med børn, unge og voksne inden for handicap- og udsatteområdet. Vær med og få specialiseret viden fra praksis og forskning.

Årets VISO-konference finder sted 1. december på Hotel Nyborg Strand, hvor Socialstyrelsen inviterer til en spændende dag med fokus på specialiseret viden fra både praksis og forskning.

Konferencen henvender sig bredt til fagfolk, der arbejder med børn, unge og voksne inden for handicap- og udsatteområdet.

Konferencens første hovedoplæg præsenteres af direktør i Mødrehjælpen Mads Roke Clausen, der fortæller om, hvordan organisationen har kvalificeret sit arbejde for børn og forældre med forskningsbaseret viden. 

Bagefter fortæller kontorchef Dorte Bukdahl om, hvordan man i Københavns kommune har fokus på vidensbaseret praksis, bl.a. i forbindelse med akkreditering og progressionsmålinger for borgerne. 

Senere på dagen kan du blive berørt og udfordret, når vi viser dokumentarfilmen ”Den sidste udvej – beretninger om overlevelse”. Filmens hovedtema er selvmord og livsgnist.

Dagen byder desuden på 14 vidensessioner med et bredt udvalg af aktuelle temaer, der giver dig viden og redskaber til brug i det daglige sociale arbejde og inden for specialundervisningen.

Der er tilmeldingsfrist 16. november, og det koster 1.500 kr. (ex. moms) at deltage.

Sidst opdateret 28/11 2016