Forside > Nyheder > 2015 > Få mere ud af efter- og videreuddannelsen på børne- og ungeområdet
22/10 2015

Få mere ud af efter- og videreuddannelsen på børne- og ungeområdet

Få gratis hjælp til at arbejde mere strategisk og systematisk med efter- og videreuddannelse. Socialstyrelsen afholder 2 temadage i december 2015 og tilbyder sparring til 15 kommuner.

Socialstyrelsen tilbyder nu kommunerne gratis hjælp og konsulentstøtte til at arbejde mere strategisk og systematisk med efter- og videreuddannelse samt til at omsætte viden til praksis. Det skal bidrage til en mere målrettet og sammenhængende opkvalificering af ledere og medarbejdere, der arbejder med udsatte børn og unge.

Nyt koncept til kommunerne

I samarbejde med Seminarer.dk er Socialstyrelsen på vej med et koncept for, hvordan man kan arbejde strategisk med efter- og videreuddannelse. 

Konceptet kan tilpasses den enkelte kommunes behov. Den endelige version offentliggøres senere, men allerede nu får kommunerne mulighed for at tilmelde sig sparringsforløb og temadage om, hvordan man kan arbejde på området. Målgruppen for begge dele er ledere og konsulenter i myndighedsafdelinger samt sociale og almene tilbud, som arbejder med børn og unge med særlig behov for støtte.

Sparringsforløb til 15 kommuner

15 kommuner kan deltage i Socialstyrelsens sparringsforløb og få nyeste viden, redskaber og konkret sparring, der matcher kommunens ønsker og behov. 

Frist for tilmelding til sparringsforløb er den 16. november 2015. Tilmelding foregår på Seminarer.dk:

Sparringsforløb - tilmelding og information på Seminarer.dk

2 temadage

Der afholdes 2 temadage, dels den 10. december i Horsens og dels den 17. december i Hvidovre. Hør, hvordan man kan styrke transfer fra uddannelse til praksis og hvordan andre kommuner arbejder strategisk og systematisk med efter- og videreuddannelse. Få også præsenteret det nye koncept for strategisk anvendelse af efter – og videreuddannelse.

Der er tilmeldingsfrist til begge temadage den 9. november 2015. Tilmelding foregår på Seminarer.dk:

Temadage 10. december og 17. december - tilmelding og information på Seminarer.dk

Socialstyrelsens uddannelsestilbud


Socialstyrelsen udbyder efter- og videreuddannelse med deltagertilskud i form af kurser i Børnekataloget, en diplomuddannelse og en masteruddannelse.

Socialstyrelsens efter- og videreuddannelsestilbud 

 

 

Sidst opdateret 22/10 2015