Forside > Nyheder > 2015 > Inspirationsmøder om behandling af ADHD-problematikker
26/03 2015

Inspirationsmøder om behandling af ADHD-problematikker

Vidste du, at metoden PMTO også er effektiv i indsatsen til familier med ADHD? Socialstyrelsen inviterer til fem gratis inspirationsmøder, første gang 24. april i Silkeborg. Kom og hør, hvordan I kan arbejde med ADHD og PMTO.

Socialstyrelsen inviterer til gratis dialogmøder om, hvordan man kan bruge PMTO til at hjælpe og støtte familier med ADHD. Der afholdes fem møder, et i hver region. Møderne har samme indhold.

PMTO er en forældreindsats. Undersøgelser har vist, at indsatsen også kan bruges til at hjælpe familier, hvor en eller flere har ADHD. Ikke bare børn og unge, men også voksne med ADHD eller ADHD-lignende problematikker profiterer af behandlingen.

Socialstyrelsen har fået udarbejdet en guide til, hvordan fagfolk kan bruge PMTO i indsatsen for børn og/eller forældre med ADHD. Inspirationsmøderne afholdes med afsæt i denne guide, der også udleveres.

Deltagerne får gennemgået, hvordan man konkret kan arbejde med PMTO i relation til ADHD. På programmet er også en mere generel præsentation af nye danske og internationale erfaringer, udfordringer og succeser i arbejdet med ADHD.

Møderne henvender sig til ledere, sagsbehandlere, psykologer og terapeuter i familiebehandlingen.

Første møde holdes den 24. april kl. 13.00 – 15.30 hos VIA, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg.

Tid og sted for de øvrige møder følger snarest og bliver annonceret her på Socialstyrelsen.dk

Yderligere oplysninger: Fuldmægtig Kittie Carlsson, kic@socialstyrelsen.dk, tlf. 50 81 09 39.

 

 

 

 

 


Sidst opdateret 28/11 2016