Forside > Nyheder > 2015 > Det nationale ICS- og DUBU-superbrugerseminar 2015
25/09 2015

Det nationale ICS- og DUBU-superbrugerseminar 2015

Er du superbruger i ICS eller DUBU? Så vær med 17. november, hvor der holdes nationalt superbrugerseminar i Aalborg. Dyk ned i det, der interesserer netop dig, og få nye perspektiver på arbejdet.

Socialstyrelsen og KOMBIT slår kræfterne sammen og inviterer alle superbrugere i ICS og DUBU til et nationalt superbrugerseminar 17. november 2015 i Aalborg. Seminaret henvender sig også til ICS-ansvarlige.

Der er noget for alle denne dag, da det er muligt at dykke ned i de dele af ICS og DUBU, som den enkelte interesserer sig for. På dagen er det muligt at møde kollegaer fra hele landet og blive inspireret af nye perspektiver på ICS og DUBU. 

Der vil være workshops og fælles oplæg, der både henvender sig til sagsbehandlere, konsulenter, ledere m.fl.

I plenum er først et oplæg af Cristina Dahlberg fra Socialstyrelsen i Sverige, som fortæller om udviklingen af den svenske udgave af ICS, kaldet BBIC (Barnets Behov i Centrum). Senere følger et oplæg af Thomas Milsted om, hvordan man bedst lever med forandringer. Milsted er generalsekretær i Stresstænketanken og forfatter til en række bøger om emnet.

Tilmelding til superbrugerseminar

Ved tilmelding skal du vælge de to workshops, som du gerne vil deltage på. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet. Vær opmærksom på, at alle workshops afholdes både formiddag og eftermiddag.

I programmet kan du læse om de forskellige workshops og om dagens øvrige program.

Tilmeldingsfristen er d. 20. oktober 2015, kl. 12.00.

Adgang til program, tilmelding og yderligere oplysninger

Sidst opdateret 25/09 2015