Gå til indhold

Den gode konsultation

'Den gode konsultation' indeholder tre elementer. Nedenfor er samlet alle videoer og dertilhørende materiale om 'den gode konsultation'.

Introduktion til 'den gode konsultation'

Nedenstående film og materiale giver en introduktion til 'Den gode konsultation'. 

Introduktion til medarbejdere (pdf)

Introduktion til brugere (pdf)

Du kan se og læse mere om de tre elementer i nedenstående faner.

Fold alle teksterne ud eller ind

Forberedelse af konsultation

Det første element i 'Den gode konsultation' fokuserer på forberedelsen til den enkelte konsultation og tager udgangspunkt i en medicindagbog, som borgeren løbende udfylder med støtte fra sin kontaktperson. Under forberedelsen til konsultationen suppleres dagbogen af et skema, hvor borgeren med støtte fra sin kontaktperson beskriver symptomer og problemer i forbindelse med sit medicinforbrug. I nedenstående film og materiale kan du læse mere om det første element i 'Den gode konsultation'.

Min personlige medicindagbog (pdf)

Forberedelse af konsultation (pdf)

Konsultationen

Det andet element i 'Den gode konsultation' fokuserer på selve konsultationen, hvor de emner, som borgeren har beskrevet i dagbogen og skemaet, lægger grund for en konkret samtale med borgerens psykiater. I nedenstående film og materiale kan du læse mere om det andet element i 'Den gode konsultation'.

Gennemførelse af konsultationen (pdf)

Opfølgningssamtalen

Det tredje element består af en opfølgningssamtale med mellem borgeren og dennes kontaktperson. I nedenstående film  kan du læse mere om det tredje element i 'Den gode konsultation'.

Sidst opdateret 21/09 2015