Bogpakker

Klub Penalhus indeholder skoleunderstøttende materialer, som hjælper til at forbedre udsatte og anbragte børns skolefærdigheder. De deltagende børn får hver tilsendt bogpakker fra Klub Penalhus med særligt udvalgte bøger, matematikhæfter og andre undervisningsmaterialer.

Metoden Klub Penalhus består af farvestrålende bogpakker med skoleunderstøttende materialer, som skal motivere og engagere børnene. Bogpakkerne består af læsebøger, matematikmaterialer, spil samt skrive- og læseredskaber. Materialet er udvalgt i samarbejde med folkeskolelærere samt faglige dansk- og matematikkonsulenter og er tilpasset børnenes faglige niveau.

De tilmeldte børn får i alt 6 bogpakker tilsendt med posten. Hver bogpakke har sit eget tema eksempelvis de nordiske guder, Danmark eller den danske opdagelsesrejsende Knud Rasmussen. Pakkerne indeholder udover læsematerialet en personlig hilsen til barnet fra én af Klub Penalhus’ to rollemodeller. Desuden får forældre, plejeforældre eller voksne omsorgspersoner et brev med information om pakkens indhold.

Formålet med bogpakkerne er at styrke de anbragte og udsatte børns faglige niveau. Materialerne i bogpakkerne skal bl.a. hjælpe med at styrke barnets motivation for læring, styrke barnets selvtillid og selvværd samt understøtte barnets engagement i egen læring.

Du kan læse mere om bogpakkernes indhold og se eksempler på undervisningsmaterialet på Klub Penalhus’ egen hjemmeside.

Klub Penalhus' hjemmeside  

Sidst opdateret 13/10 2016