Gå til indhold

Litteratur, materialer og redskaber

På siden finder du litteratur, materialer og redskaber, der er relateret til førskoleprogrammet HippHopp. Litteraturlister, materialer og redskaber er udviklet i forbindelse med afprøvningen af projektet i perioden fra 2009-2011 og er ikke blevet opdateret siden.

Følgende materialer var en del af det oprindelige projekt:

Bøger og cd

10 børnebøger og 1 musik-cd, som indgår i ugernes aktiviteter.

Aktivitetskalender

En aktivitetskalender, som giver familierne et overblik over ugerne, aktiviteterne, emnerne og de forskellige levels. Kalenderen kan hænges op.

Kufferter, mapper og opbevaringsbokse

Der var en kuffert til rådighed til hver familie. Guiden havde ansvaret for, at kufferten blev fyldt op med materialer til den kommende uges aktiviteter. 

Familierne fik i begyndelsen af projektperioden desuden udleveret en mappe til aktivitetshæfterne og en boks, hvori de kunne opbevare materialerne og bøgerne.

Barnets mappe: Se lige, hvad jeg kan.

Barnet fik sin egen mappe, hvori det kunne gemme sine tegninger, collager og andre ting. I aktivitetshæfterne til forældrene er markeret, når en tegning eller andet kan lægges i mappen.

Barnet kan bruge mappen til at huske, hvad det har lavet. Det kan vise over for sig selv og andre, hvad det har lavet, og det bliver barnets egne spor i materialet.

Sidst opdateret 07/01 2016