Gå til indhold
Forside > Aktiviteter

Aktiviteter

09 dec

Temadag om recovery og rehabilitering

Online
Bliv klogere på recovery og rehabilitering på handicapområdet, når Taskforce – Handicap afholder en virtuel temadag om den 9. december 2021. Vi sætter fokus recovery og rehabilitering på handicapområdet og ser nærmere på, hvordan man kan arbejdes med disse begreber i det kommunale landskab samt i forbindelse med Voksenudredningsmetoden VUM 2.0.
09 dec

Webinar om de nationale retningslinjer for social stofmisbrugsbehandling

Online
Bliv klædt på til at implementere de nationale retningslinjer for social stofmisbrugsbehandling ved at deltage i Socialstyrelsens webinar for ledere og beslutningstagere.
14 dec

Videnskursus om efterværn (online)

Online
På dette videnskursus er der fokus på de centrale elementer i støtten på unge i efterværn, og hvordan man kan tilrettelægge overgangen fra barn til voksen.
16 dec

Netværkssamling, VUM 2.0

Sagsbehandling Virtuelt
Socialstyrelsen afholder årlig netværkssamling for superbrugere i VUM 2.0. Netværkssamlingen er for medlemmer af superbrugernetværket i VUM 2.0. På netværkssamlingen vil der være rig mulighed for at erfaringsudveksle med eget regionale netværk, træne sine VUM 2.0-færdigheder og få inspiration til sit videre arbejde med implementering. Program følger.
01 feb

Metodekursus om udredningsværktøjet (online)

Online
Styrk kvaliteten i sagsbehandlingen på handicapområdet for børn og unge fra 0–18 år på dette 3-dags kursus
03 feb

Videnskursus om myndighedsarbejdet i sager med børn og unge med funktionsnedsættelser (online)

Online
Tilmeld dig videnskurset, hvor du sikre dig kendskab til udredningsværktøjet og centrale problemstillinger i myndighedsarbejdet med børn og unge, som har funktionsnedsættelse.
07 feb

Metodekursus om ICS (København)

København
Dette 3-dags ICS metodekursus kan hjælpe dig med at aktivere og udvikle din viden om ICS i praksis. Dette sker gennem øvelser, dialog og refleksion og ved at træne med ICS redskaber.
08 feb

Metodekursus om ICS for superbrugere (København)

København
I dette 3-dags metodekursus kursus, vil du få indsigt i og redskaber til at understøtte jeres arbejde med at udvikle høj kvalitet i arbejdet med ICS og til at indgå som ICS-faglig sparringspartner.
08 feb

Videnskursus om en sammenhængende unge indsats (Odense)

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M
Op mod 50.000 unge under 25 år har ikke en ungdomsuddannelse og er ikke i uddannelse eller beskæftigelse. Få indsigt i de lovgivningsmæssige rammer i arbejdet med unge under 25 i dette videnskursus.
10 feb

Videnskursus om opsporing af børn og unge i udsatte positioner i almenområdet (Slagelse)

Professionshøjskolen Absalon, Ingemannsvej 17, 4200 Slagelse
​Identificeringen af socialt udsatte børn og unge og dem, der er i risiko, er en udfordring for såvel forskningen som for fagprofessionelle. For hvornår er et barn udsat? Og hvordan handler vi rettidigt i forhold til en tidligere opsporing?
Viser 1-10 af 37. Per side 10 20 30 100
1 / 2 / 3 / 4